Wednesday, February 23, 2011

Gumiho..awww..


Apo nak dikato lagi..aku dah tersangkut dpn laptop sebab citer ni...dah la mi-ho nye tiut abes..dae-woong pon agak-agak biase je orangnye tapi sensitip..hohohho

Cite ni aku start tau masa aku tengok one hd kat astro beyond umah pokcik aku...satgi die tulis my girlfriend is gumiho...nak tengok, tak dapat sebab main skate! so aku usha la online...baru tengok 2 episod, terus melekat beb..cite pasal dae woong tersesat masa melarikan diri ke hutan terjumpa satu kuil yang ade lukisan musang ekor tak siap...
Tah camne telefon die berbunyi, orang dalam tepon tu suh dia siapkan lukisan tu pastu kuar la gumi-ho yg cun dan tiut menyerupai manusia..sebenarnye ade lain lagi nak tau aku rasa ade yang dah tau..so tengok la balik..

So sekarang aku tengah dok tunggu member aku mensiap dload cite ni sebab aku nak tengok sampe abes!

Friday, February 18, 2011

Berbicara dengan bulan



Hek..Hek..


Bukan ape entry nih pas je si senah sorang ni kate lagu ni sedap aku pon try la layan lagu dari bruno mars ni...walau dah banyak dengar lagu die..aku leh tak perasan lagu nih..


Agak best la..bruno memang suke style lagu simple but means yang agak-agak jiwang gitu..termasuk la si senah sorang tu..


tapi okeh pe lagu die...untuk mamat yang dari filipina ni bagus gak la hasil die..


So apalagi layan lah lagu berbicara dengan bulan dari bruno mars..or should i say talking to the moon?

Friday, February 11, 2011

Hoyehh!

Terima kaseh pada amirol sbb sudi komen blog aku yang cam biase tak hebat cam maksu dgn suke suki nih..ahahah

Sebenarnye..
Kebelakangan ni aku tengok (tengok as in dok riki line sambil research) Kebanyakkan skateboarders mengharapkan park yang ade setup street..(termasuk la aku sekali)
Bukan ape..Bukan takleh lenjan je street skate ni, tapi kena tengok gak la tahap skateboarding skill seseorang tu...orang cam aku ni la( aku je, orang len xtau lak) aku suke park setup camni sebab xde park setup camni, camne ko nak latih diri untuk kompomkan atau mencari feel satu-satu trick tu kan?
Memang skate di lahirkan from streets but ko tengok daewon song sudah la..seblom pi skate street die train kaw-kaw gaban kat skatepark..(x caye tengok daewon vs rodney round 2!)
Die train dulu kot kat park, baru bawak ke streets..
So sape cakap skatepark tak penting tu memang tak tau sangat la pasal skateboarding nih!(kalau terase sorry ni MY P.O.V) Senang cakap la, tanpa skatepark Shane o' neill pon leh bungkus..so pikir-pikirkan laaahh....